Отзиви

Сърдечни благодарности на д-р Анастасов и екипа за извършената ми лазерна аблация. Неочаквано за мен напълно безболезнен метод, запазих си работоспособността и подвижността веднага след процедурата. Пожелавам на д-р Анастасов много,много доволни пациенти като мен!!!

Деяна Русева от Стара Загора

 

На всеки с проблемни вени горещо препоръчвам метода- лазерна аблация- съвременната алтернатива на оперативното лечение. През 2009 г. правих класическа операция на ляв крак. Сега 16.03.2016 г. събрах кураж и се подложих на лазерна аблация. Разликата е огромна. Чудя се защо чаках толкова дълго. Методът е изключително щадящ. Операцията е лека, безболезнена с местна упойка. След около един час, станах и си тръгнах без проблем. В действителност липсва следоперативното възстановяване.Единственият дискомфорт е носенето на ластичен чорап, който е доста стегнат.
Др. Анастасов има златни ръце. Той извърши лазерна аблация и на дъщеря ми, и на съпругът ми, които също се чустват чудесно.

Искра Кърчева

 

Здравейте!

Казвам се Пламен Гонев от гр.София и съм пациент на д-р Анастас Анастасов.
От години страдам от разширени вени.Чувствах болка, умора и тежест в крайниците. Направих си безкръвна операция и на двата крака. Не боли и нищо не съм усетил. Благодарение на д-р Анастасов и указанията, които ми е дал, постигнахме отлични резултати. Сега се чувствам много добре и си водя нормален начин на живот, без болки и тежест.

Ако страдате от разширени вени не се страхувайте и не отлагайте!
Направете го!

 

Казвам се Тодор Тодоров и съм на 34 години, искам да благодаря на доктор Анастасов и екипа за проявения професионализъм. Преди известно време ми направиха лазерна аблация на единия крак. Много съм доволен от начина, по който мина тази манипулация. Не беше много болезнено и най-важното е, че продължих нормалният си начин на живот и работа още от следващия ден. Като правя сравнение с операцията, която ми направиха във ВМА преди четири години, при която ми извадиха по оперативен път вените на другия крак и колко дълго и тежко беше възстановяването то настоящата лазерна аблация е несравнимо по-добър вариант за справяне с разширените вени.
Поздрави.

 

Искам да препоръчам искрено методите за лечение на разширени вени, които се прилагат от др .Анастасовр ,а именно склеротерапията и операцията за махане на вените при по сериозни случаи на разширени вени.
Като многогодишен пациент с разширени вени ,преминал успешно 4 операции , 2 от които при др. Анастасов, и процедури за склеротерапия при него, мога да кажа , че резултата е впечатляващ-нямам тежест в краката, вените не се виждат след процедурата, няма болка и възпаление.
Самата процедура за склеротерапия е безболезнена,а лекарството, което използува доста по-качествено в сравнение с други места.
Благодарение на др.Анастасов и неговия екип, мога спкойно да практикувам любимите си спортове и да водя пълноценен живот,което естествено не би било възможно без този вид лечение.

С уважение : Христо Влахов

 

Уважаеми медици от център Панацея,
Позволете да Ви благодаря за доброто отношение и качествения професионализъм!
Специални поздравления за д-р Анастасов! Благодарение на златните му ръце и високи умения съпругът ми – Йордан Александров е в добро здраве и самочуствие!
Спорна 2017 на д-р Анастасов, на колегите му и много успехи!