Отзиви

Сърдечни благодарности на д-р Анастасов и екипа за извършената ми лазерна аблация. Неочаквано за мен напълно безболезнен метод, запазих си работоспособността и подвижността веднага след процедурата. Пожелавам на д-р Анастасов много,много доволни пациенти като мен!!!

Деяна Русева от Стара Загора

 

На всеки с проблемни вени горещо препоръчвам метода- лазерна аблация- съвременната алтернатива на оперативното лечение. През 2009 г. правих класическа операция на ляв крак. Сега 16.03.2016 г. събрах кураж и се подложих на лазерна аблация. Разликата е огромна. Чудя се защо чаках толкова дълго. Методът е изключително щадящ. Операцията е лека, безболезнена с местна упойка. След около един час, станах и си тръгнах без проблем. В действителност липсва следоперативното възстановяване.Единственият дискомфорт е носенето на ластичен чорап, който е доста стегнат.
Др. Анастасов има златни ръце. Той извърши лазерна аблация и на дъщеря ми, и на съпругът ми, които също се чустват чудесно.

Искра Кърчева

 

Здравейте!

Казвам се Пламен Гонев от гр.София и съм пациент на д-р Анастас Анастасов.
От години страдам от разширени вени.Чувствах болка, умора и тежест в крайниците. Направих си безкръвна операция и на двата крака. Не боли и нищо не съм усетил. Благодарение на д-р Анастасов и указанията, които ми е дал, постигнахме отлични резултати. Сега се чувствам много добре и си водя нормален начин на живот, без болки и тежест.

Ако страдате от разширени вени не се страхувайте и не отлагайте!
Направете го!

 

Казвам се Тодор Тодоров и съм на 34 години, искам да благодаря на доктор Анастасов и екипа за проявения професионализъм. Преди известно време ми направиха лазерна аблация на единия крак. Много съм доволен от начина, по който мина тази манипулация. Не беше много болезнено и най-важното е, че продължих нормалният си начин на живот и работа още от следващия ден. Като правя сравнение с операцията, която ми направиха във ВМА преди четири години, при която ми извадиха по оперативен път вените на другия крак и колко дълго и тежко беше възстановяването то настоящата лазерна аблация е несравнимо по-добър вариант за справяне с разширените вени.
Поздрави.

 

Искам да препоръчам искрено методите за лечение на разширени вени, които се прилагат от др .Анастасовр ,а именно склеротерапията и операцията за махане на вените при по сериозни случаи на разширени вени.
Като многогодишен пациент с разширени вени ,преминал успешно 4 операции , 2 от които при др. Анастасов, и процедури за склеротерапия при него, мога да кажа , че резултата е впечатляващ-нямам тежест в краката, вените не се виждат след процедурата, няма болка и възпаление.
Самата процедура за склеротерапия е безболезнена,а лекарството, което използува доста по-качествено в сравнение с други места.
Благодарение на др.Анастасов и неговия екип, мога спкойно да практикувам любимите си спортове и да водя пълноценен живот,което естествено не би било възможно без този вид лечение.

С уважение : Христо Влахов

 

Уважаеми медици от център Панацея,
Позволете да Ви благодаря за доброто отношение и качествения професионализъм!
Специални поздравления за д-р Анастасов! Благодарение на златните му ръце и високи умения съпругът ми – Йордан Александров е в добро здраве и самочуствие!
Спорна 2017 на д-р Анастасов, на колегите му и много успехи!

 

Посетих центъра на д-р Анастасов, след препоръка на приятели.
Първото ми впечатление при престигането, беше приятна и добре организирана среда. Д-р Анастасов ме прегледа с помощта на най-съвеменното оборудване и ми обясни стъпка по стъпка процеса на заболяването ми.
Познаването на английски език от страна на доктора, улесни обяснението.
След посещението се уточнихме за дата на интервенцията. Така че, ще се върна в София с убеждението, че съм намерил мед. център на високо ниво.

Анджело, Флоренция (Италия)